NFMD Bijeenkomst

Generatiekloof of onbenut potentieel?

Datum en tijden
07-12-2023 | 14:00 - 17:30 uur
Locatie
LEEN, Heuveloord 140 in Utrecht
Aanmeldeneast
14:00 Inloop
14:15 Opening en welkom
14:30 Philip La Rose
15:25 Break
15:45 Dialoog in rondetafels
17:00 Afsluiting en borrel

"

In case you’re worried about what’s going to become of the younger generation; it’s going to grow up and start worrying about the younger generation - ROGER ALLEN

Op papier had Philip La Rose als Millennial zijn leven goed voor elkaar: universitair opgeleid, een rijk sociaal leven, wonend in het bruisende Amsterdam en trainee bij verschillende internationale corporates. Een succesformule? Niet helemaal. Want toch knaagde er iets. Wat op papier een 9 leek, voelde van binnen als een 5. En niemand zag dat, alleen was dat gevoel er wel. Nu, zo’n 10 jaar later, leeft hij een betekenisvol leven vanuit visie en authenticiteit en doet hij waarvoor hij gekomen is: leiderschap in anderen creëren. In deze interactieve en kwetsbare lezing deelt Philip zijn verhaal van transformatie en wat hiervoor essentiële succesfactoren zijn geweest.

Want wat heeft hij nodig gehad van zijn (werk)omgeving? Wat vroeg het van hemzelf? En hoe was hij in staat zijn nog ongebruikte potentieel te benutten? Aan de hand van sprekende voorbeelden en interactieve oefeningen zal je geïnspireerd worden hoe de jongere generatie een transformatie te laten maken naar een betekenisvol en succesvol leven. Wat dat van jezelf vraagt en welke omgeving daarvoor het meest duurzaam is.

In deze bijeenkomst krijg je inzichten in hoe de potentie van jong talent volledig benut kan worden als versneller, vernieuwer en inspirator. Creëer hiermee betrokken ambassadeurs die de implementatie van nieuwe ideeën ondersteunen en anderen daarin meenemen. Maak hiermee een sterkere verbinding met leiderschap van de toekomst door hen te betrekken en betekenis te geven.

Sprekers

Philip is een gepassioneerde spreker, trainer en coach bij Gett Involved Leadership Trainings, met meer dan 10 jaar ervaring in het inspireren, trainen en coachen van (jonge) professionals, managers en studenten op het gebied van leiderschap en emotionele intelligentie. Zijn persoonlijke verhaal van transformatie en bewezen concepten op het gebied van leiderschap en emotionele intelligentie komen samen in zijn inspirerende lezingen en workshops.

Aanmelden bijeenkomst

Disclaimer(Required)