NFMD Bijeenkomst

De kracht van informeel leiderschap

Datum en tijden
11-06-2024 | 13:30 - 17:00 uur
Locatie
The Colour Kitchen Zuilen, Prinses Christinalaan 1 in Utrecht
Aanmeldeneast
NFMD Bijeenkomst

Uitdagingen voor organisaties worden steeds complexer en veranderingen volgen elkaar steeds sneller op. Hoe zorg je er nu voor dat je zoveel mogelijk medewerkers bereikt en aanzet om mee te gaan in deze continue veranderslagen? En wie kunnen er een extra katalysator zijn?

We weten allemaal dat er in organisaties formele, maar ook zeker informele leiders zijn. Medewerkers die geen formele macht hebben, maar door hun kennis en gedrag van grote invloed zijn vanuit hun eigen plek en leiderschap.

Wanneer je naast de formeel leidinggevenden ook de informele leiders weet te mobiliseren, dan kunnen er hele mooie ontwikkelingen loskomen die de gewenste veranderingen versnellen en versterken. Maar hoe vind je deze informele leiders? Hoe bouw je met hen een inspirerend change netwerk dat bruist van energie? En een aanvulling is op de formele leiders en geen concurrent?

In deze sessie nemen we je mee in hoe een aantal ervaringsdeskundigen binnen hun organisatie hier hard (en hart) mee aan het werk zijn.

Bij onze NFMD leden zijn vele voorbeelden en ben je wellicht zelf momenteel ook net gestart met een strategisch veranderproces. Een van de onderdelen van de middag zal ook het uitwisselen en leren van elkaars ervaringen op dit gebied zijn.

Zin in een sessie inspiratie, anders kijken en kennis vergroten? We zien je graag dinsdagmiddag 11 juni!

Aanmelden bijeenkomst

Disclaimer(Required)