Over NFMD.

De Nederlandse Foundation voor Management Development is een netwerk van MD, HRD en HR professionals. We bieden een podium om elkaar te inspireren en organiseren daarnaast bijeenkomsten met bevlogen sprekers, leerzame workshops en gelegenheid tot netwerken.

Wij staan voor een netwerk van MD/HRD/HR professionals, waarin wij optimaal kunnen leren van én met elkaar, met het doel ontwikkeling van zowel individuen als organisaties te optimaliseren. Sinds de start staat management development centraal: ontwikkeling van het management en versterken van het leiderschap, wat nog steeds voor veel organisaties cruciaal is. Maar: we staan ook open voor ontwikkelingen richting minder/ander management en leiderschap en voeren ook graag de discussie over bredere talentontwikkeling, andere vormen van organiseren en belangrijke maatschappelijke thema’s. Wij willen ontwikkeling, in welke vorm dan ook, een boost geven. NFMD | to inspire development.

Wij bieden een podium voor inspiratie en vakmanschap door het organiseren van bijeenkomsten van een halve dag waardoor ook het andere werk/leven door kan gaan. Vrijwel altijd gebeurt dit in co-creatie met onze leden. Op die manier is er telkens weer een andere locatie en komt de kracht van co-creatie terug in het inhoudelijke programma. In onze activiteiten staat het koppelen van wetenschap en praktijk centraal: het gaat zowel om het opdoen van nieuwe inzichten als om wat werkt in de dagelijkse praktijk. Daarmee bieden we onze leden naast inspiratie ook heel praktische handvatten om zelf mee aan de slag te gaan. Door bijeenkomsten goed te evalueren worden opgedane leerpunten weer verwerkt in de nieuw te organiseren bijeenkomsten. Op die manier houden we elkaar scherp en bewegen we mee met de wereld van morgen.

Meet the team

Jozef Zondag

Jozef Zondag

Voorzitter bij NFMD

email j.zondag@berenschot.nl
Managing Consultant bij Berenschot
Christie Aerts

Christie Aerts

Bestuurslid bij NFMD

Head HR Strategy, Projects & Advice bij Antonie van Leeuwenhoek
Maarten Meurer

Maarten Meurer

Bestuurslid bij NFMD

MD Consultant bij Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap & Ministerie van Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties/ BABD
Renée Oprel

Renée Oprel

Bestuurslid bij NFMD

Beleidsadviseur Talent & Development bij TU Delft
Niek van Droffelaar

Niek van Droffelaar

Bestuurslid bij NFMD

Partner bij De Transformatie Groep
Ellen van Loon

Ellen van Loon

Management Assistente bij NFMD

email info@nfmd.nl
wolk wolk wolk wolk woman

NFMD

To inspire development